Od filma do serije, pa do odlične komedije koju ćete uživati gledati. Taik Vaititi sada sa Džemjinom Klementajnom je napravio spin-off seriju pod istim nazivom What We Do in the Shadows.

Rating: 4.5 out of 5.

Sa novim vampirima na novom kontinetnu, Sjevernoj Americi, u gradskoj oblasti Stetn Ajlandu. Grupa vamipra živi u kući gdje provode svoje živote na način kao što biste mislili da bi vampiri živjeli. Normalan i pomalo dosadan život sa kućnim sastancima, pričama o ubistvima. Serija dosta liči filmu po samoj priči jer žive u kući sa drugim vampirima, pa čak i njihove životne priče i likovi koje igraju su slični kao oni u filmu, ali je to ipak druga druga vampira sa dosta šaljivijim životima koje upoznajemo svake epizode. U prvoj sezoni čak imamo epizodu gdje se vampiri sa Novog Zelanda, kreatori serije pojavljuju u glavnom odboru vampira.

Being a vampire’s familiar is like being a best friend, who, who’s also a slave.

U kući živi tri vampira Nandor (Kayvan Novak), Lazlo (Matt Berry), Nađa (Natasia Demetriou) i Kolin Robinson (Mark Proksch) i Nandorov pomoćnik/sluga Guliermo (Harvey Guillén) koji želi da postane vampir. Njihovi životi počinju da se komplikuju sve više nakon što se u njihove živote umješa Baron koji je tražio da vladaju Amerikom iako to oni nikada nisu uradili. Dok u drugoj sezoni imamo osvježenje po pitanju priče i jako zanmljive zaplete.

Po meni osoba koja nema toliki značaj među gledaocima je Kolin Robinson, energetski vampir, koji ima moći i po danu šetati. On ne pije ljudsku krv već se hrani njhovom životnom energijom putem dosadnih priča. Ako ukucate na Guglu energestski vampir naći ćete brojne tekstove o tome, jer su ljudi iz nekong razloga sada od toga napravili fenomen, pa su vjerovatno na taj način i u seriji napravili ovoga lika. Ostali vampiri Kolina Robinsona ne shvataju ozbiljno i u većini slučaje va ga ignorišu ili otjeraju, vjerovatno zbog njegovih moći koje djeluju čak i na njih.

We were so poor we used to used donkey dong for fuel and when the donkey dong ran out, we would have to burn the donkey.

Trenutno je premijera druge sezone koja će imati deset epizoda, koje su fenomenalno odrađene sa humorom koji daje originalnu seriju koju ćete odmah po početku zavoljeti. Premijera finalne epizode druge sezone je zakazana za 10. jun i nadamo se velikoj završnici sezone koja će nas ostaviti da čekamo nastavak serije. Za više o orginalnom filmu iz 2014. godine pratite link.

TRELJER:

JOŠ PRAŠINE:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.