Kada jedan oglas osobe, koji traži putnika za putoje kroz vrijeme bude objavljen, mnogi su smatrali to šalom. Ali grupa novinara odlazi u potragu za tom osobom koja je to objavila i napišu priču. Ono što su pronašli, je možda više od običnog oglasa u novinama.

Rating: 4 out of 5.

Nekada ovakvi indi filmovi daju više nego što je iko mislio, pošalju odličnu poruku i smisao filma. Ovo je jedna priča o ljubavi i odbačenim ljudima koji imaju zajednički cilj, a to je ispravka svoje prošlosti. Kada vam život ne ide najbolje i ovaj oglas može promijeniti sve, koliko god to suludo zvučalo, postoji ta nada da je istina i da možete pobjeći iz ovog vremena.

Stormtroopers don’t know anything about lasers or time-travel. They’re blue-collar workers.

Glavnu osoba za nas je Darijus (Aubrey Plaza), koja je ovdje glumila mladu novinarku koja je izgubila voljenu osobu kao dijete. Sada je ovo prilika da možda ispravi sve i postane osoba koja je željela. Ona je zbunjena oglasom, ali na početku uopšte ne razmišlja o samom putovanju kroz vrijeme, već želi da upozna tu osobu. Za nju je ta osoba bila privlačna kao izgubljena osoba kojoj je život bio završen i besmislen kao njoj. Kao da je željela pričati sa osobom koja će nju razumijeti, jer je sada niko ne sluša i ne primjećuje.

To go it alone, or to go with a partner. When you choose a partner, you have to have compromises and sacrifices, but it’s the price you pay. Do I want to follow my every whim and desire as I make my way through time and space? Absolutely. But at the end of the day, do I need someone when I’m doubting myself and I’m insecure, and *my* heart’s failing me? Do I need someone who, when the heat gets hot, has my back?

Ta misterijozna osoba je Kenet (Mark Duplass) njegov život ostaje misterija i nakon njegovog pronalaska, ali Darijus je jedina koja zadobija njegovo povjerenje. Ona ubrzo postaje njegov saputnik i počinje je obučavati za putovanje, od korištenja oružja do tehnika preživljavanja. Svakim susretom su postali bliži i bilo je vidljivo da će se stvoriti ljubav između njih.

Kako će se ovaj film završiti? Ko će ih pokušati spriječiti i šta je istini oko Kenta morate saznati u samom filmu. Neka je potrebno stati i pogledati ovakve filmove koji imaju priču koja i nije bitna toliko kao sami likovi i njihovi životi.

TREJLER:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.