Film o klasičnoj temi psihičkog poremećaja, koji nas dovodi u trenutka kada počinjemo sumnjati u svakoga i samu stvarnost filma.

Rating: 3.5 out of 5.

Započinjemo divnom vožnom jedne porodice u automobilu na putovanju. Da, jedan kliše koji se pretvara u jednu običnu priču o nestanku i potrazi za izgubljenom porodicom i radnjom smještenom u jednoj bolnici. Ali, nije sve tako jednostavno.

Na početku je očigledno da su se muž Rej (Sam Worthington) i žena Džoen (Lily Rabe) počeli razdvajati emocionalno, ali njihova ćerka Peri (Lucy Capri) je jedina koja ih drži zajednim. Kliše! Kroz tu vožnju ih upoznajemo malo bliže, vidimo te probleme i na taj način nas film privlači da se saosjećamo sa porodicom i sa onim šta će se tek desiti.

Oglasi

Oni prave jednu pauzu na benzinskoj pumpi i tada se dešava jedna nezgoda. Rej pokušavajući da otjera psa lutalicu od ćerke baca kamen, ali time preplaši svoju ćerku i ona pada u neku građevinsku rupu. Time povređuje glavu. Panika počinje. Rej i Džoen panično traže najbližu bolnicu da pomognu Peri.

E sada, kada su došli u bolnicu, film može početi. Sve je za sada normalno, čekaju doktore da pregledaju Peri, panika i stres ih izjeda. Red je dug dok njihova ćerka dođe na red, Džoen govori Reju da uradi nešto.

Ovo je jedan od četiri filma koji su izašli na noć vještica na Netfliksu 2019. godine. Uključujući filmove Rattlesnake, Eli and In the tall grass.

Oglasi

Trenutak kada ovaj film postane triler i misterija je sljedeći. Nakon što Džoen i Peri odlaze sa doktorom da je pregledaju, jedan detalj Reju ostaje u pamćenju, lift je otišao u podrum. Čekajući svoju ženu i ćerku, Rej provodi sate u čekaonici. Doktori i medicinske sestre su promijenili smjene.

Čekajući tako šest časova, dolazi do sestre i pita je gdje su mu žena i ćerka. Na to dobija negativan odogovor u vidu da ne znaju. Tada počinje da se još više brine i diže paniku. Jedan doktor pregleda papire na koje se potpisao prilikom dolaska u bolnicu, ali ne nalazi ime njegove ćerka samo njegovo.

Sada počinje biti siguran da su njegova ćerka i žena otete, vjerovatno da bi im organi bili ukradeni. Tada se okuljučuje policija, dok ostali doktori potvrđuju da je on doštao u bolnicu sam sa povrijedom glave.

Oglasi

Ostatak filma i samo objašnjeje morate saznati gledajući film. Iako možete predpostaviti šta će se desiti, sam kraj filma je neočekivan. Dok sam ga gledao morao sam preživjeti dosadniji početak, ali sam dobio zasluženi kraj koji me ostavio oduševljenog.

Režiser: Bred Anderson
Glumi: Sam Worthington, Lily Rabe
Žanr: Misterija, Triler
IMDb: 6,4 -58.000 glasova

NASLOVNA: heavenofhorror.com

TREJLER

JOŠ PRAŠINE:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.