Možda i najbolja serija koju sam gledao ove godine. The Bear, je serija koja će osvojiti srce svakoga ko voli da kuva za sebe i bilo koga ko voli dramatičnu seriju.

Rating: 4.5 out of 5.

The Bear/Medvjed je serija na Hulu-u, FX produkcije, koju sam gledao kada je izašla, ali nisam o njoj pisao. Kinematografski, muzički i glumački je odlično urađena i može držati pažnju sa svojim kraćim epizoda do 30 minuta.

The Bear je priča o uspješnom kuvaru koji se vratio u restoran svog starijeg vrata koji se ubio i ostavio mu restoran. Pomalo humoristična, ali mnogo više dramatična serije mi je osvojila srce pričom kuhinje i borbe za opstankom restorana. Možda je nekome serija lošija, ali i sam sam radio u malom restoranu i znam dovoljno da kažem da se pronalazim u priči kada je kuvanje u pitanju.

Pored svega likovi su odlično urađeni i sa genijalno dobrim scena kuvanja će vas natjerati i da sami sebi nešto dobro napravite za pojesti. Isto tako navodi i na duboko razmišljanje o svijetu kuvarstva i svim problemima sa kojima se susreću mali restorani.

Dramatičnost i prijatnost gledanja je ono što svako traži u seriji, nema pretjeranih klišea, jednostavna je za pratiti i razumjeti.

Dok se radnja odvija i sami možete dobiti želju da nešto kvalitetno konačno skuvate za sebe, jer će vam se želja za hranom svakako javiti.

Kreator: Christopher Storer
Glume: eremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri
Žanr: Drama
IMDb: 8,5 – 29.000 glasova

NASLOVNA: hulu.com

TREJLER:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.