Da ovo je spinoff serije „Kako sam upoznao vašu majku“, produkcije Hulu. Nemojte očekivati poznate likove iz HIMYM u ovoj seriji, ali stan u kojem su živjeli sada se useljavaju novi likovi iz ove serije.

Rating: 2 out of 5.

Ovoga puta šašavos i humor ne postoji osim u lažnoj publici koja se smije. Ne znam kako, ali taman kada se obradujete jednoj dobroj sceni sve nakon toga nema veze sa tim. Nema flešbekova likova da ih upoznajemo, već smo bačeni u pola priče ovih prijatelja.

Na veliki način ovo je bukvalno miks HIMYM i Friends. Grupa prijatelja koji se se muvaju, druže u jednom stanu i kafiću koji ima kauč na sredini kafica. Fuck.. ovo je Friends sa uvodnom špicom kao HIMYM i početkom kako žena priča sinu kako je upoznala njegovog oca i odmah u prvoj epizodi mu kaže da je te noći upoznala njegovog oca što znači da je logičan lik koji je otac među prijateljima.

Gdje je tu misterija pričanja sinu kako je upoznala oca, ako u prvoj epizodi govori ko mu je otac od 3 lika, jedan od kojih ima vjerenicu, drugi je mutavi britanac koji se ne snalazi u NYC i treći lik usamljeni lik kojeg je djevojka odbila tokom vjeridbe. Ko je otac?

Oglasi
Poveznice sa „Kako sam upoznao vašu majku“

Najbitnija stvar koja povezuje dvije serije je isti svijet u kojem žive. Priča počinje 2022. godine nakon što se Lili i Maršal odsele iz stana. Tada jedan od ove ekipe preuzima stan, ali u njemu ne provode dovoljno vremena, više je iskorišteno kao set na kojem će se nekada oni družiti. Takođe sličnost je po priči koju ovaj put priča Sofija glavna junakinja serije svom sinu o tome kako je upoznala svoju srodnu dušu i oca sina. Sve je idalje smješteno u Njujorku, svi su, pa skoro, besposličari.

Svi likovi su prepuno stereotipa koji su predstavljeni na tužan način, ne na način da je smješno, jer današnje serije ne mogu uspjeti ili biti puštene da su napravljene kao stare serije. Ne postoji način da pozitivno opišem seriju.

Vjerujem da će biti onih kojima će se svidjeti serija samo na osnovu toga da nisu gledali originalnu, pa ne razumiju frustracuju mene i vjerujem mnogih koliko su upropastili jednu zanimljivu ideju.

Serija je već godinama bila najavljivana da će početi produkicija, ali ti prvobitni napori nisu uspjeli, dok Hulu nije preuzeo na sebe da napravi OVO.

Oglasi

Kreatori: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Glume: Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran
Žanr: Komedija, Drama
IMDb: 5,1 – 6.000 glasova

NASLOVNA: hulu.com

TREJLER:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.