Sa klasičnim dramatično/ljubavnim početkom gubitka prve ljubavi jedne tinejdžerke ne možete očekivati mnogo od filma.

Rating: 2.5 out of 5.

The In Between/ Između je film Paramount+, ali je sada dostupan na Netflisku, koji me je najviše privukao pričom zbog glavne uloge djevojke koja je fotografkinja, a sam film ima malo sci-fi žanra.

Na samom početku priča ima smisla, radnja se dobro odvija da nam kao gledaocima privuče pažnju, ali čini veliku grešku kako odmiče. A to je da se ne može odlučiti šta želi biti. Da li je sci-fi film o duhu ili samo trauma djevojke jer je izgubila momka. Možda nas je tako htio navući da ga gledamo, ali je definitivno kod mene stvorio odbojnost jer i na samom kraju ništa nije bilo bitno.

Radnja filma

Znači, ovo je natprirodna ljubavna priča koja se usredsređuje na tinejdžerku Tesu (Džoi King), koja, nakon što je većinu svog djetinjstva skakala po hraniteljskim porodicama, ne veruje da zaslužuje sopstvenu ljubavnu priču. Sve se mijenja nakon što ona ima slučajni susret sa Skajlerom (Kajl Alen), momkom iz susjednog grada koja je pravi romantičar.

Dok njeno srce počinje da se otvara, tragedija se dešava kada saobraćajna nesreća odnese Skajlerov život, dok Tesa preživi. Ona traži odgovore nakon nesreće, ubrzo vjeruje da Skajler pokušava da se ponovo poveže sa njom iz zagrobnog svijeta. Uz pomoć svoje najbolje prijateljice i novootkrivenog uvjerenja da ljubav nikada ne umire, Tesa pokušava da kontaktira Skajlera posljednji put, kako bi njihovoj ljubavnoj priči dala epski kraj kakav zaslužuje.

Ono što me je zadivilo je kao što sam već rekao na početku je Tesina ljubav prema fotografiji, kroz koju možete vidjeti njenu traumu iz djetinjstva, kao i njen pogleda na svijet. Ona ga vidi crno-bijelo, bez ljudi, ali idalje šalje jaku poruku na sve nas.

Ideja oko pokazivanja kako je ljudbav između njih počela i kako je u sadašnjosti nakon nesreće je odlično prikazana, ali gubitak je definitivno sam natprirodni element, koji nije u njenoj glavi, već je stvaran. Što gubi čitavu poentu ljubavne drame, i tranutka ludila glavnog lika, već je sve opravdano nečim stvarnim.

Na kraju, samo veliko Ne, za preporuku svima jer je film pored svega ništa što do sada nismo vidjeli bezbroj puta.

Režiser: Arie Posin
Glume: Joey King, Kyle Allen, Celeste O’Connor
Žanr: Drama, Romansa, Sci-Fi
IMDb: 5,8 – 3.900 glasova

NASLOVNA: netflix.com

TREJLER:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.