Jedna neobična, ali fantastična serija o tri potpuna nepoznanika koji počinju svoj podcast nakon što se desi ubistvo u njihovoj zgradi.

Rating: 4.5 out of 5.

Only Murders in the Building/Samo ubistva u zgradi je Hulu-ova serija koja spojila poznata lica u jednu seriju koja se okreće oko popularne teme. Podcasta, ali ne bilo kakvih podkasta, već „true crime“ podkasta.

Nakon prve epizode imao sam neke kritike i nedostatke koje sada na kraju gledanja čitave seozne ne mogu ni spomenuti. Tempo na početku nije ono što biste očekivali, ali već tokom druge epizode svi likovi su se uklopili u jednu odličnu radnju koja je do kraja bila savršeno prenesana nama koji gledamo.

Serija je pokidala pričom, nadam se da će vam ova serija biti vrhunac sedmice ako je pogledate. Da stvari budu luđe ova serija je komedija, ali ima odličnu prijesu krimi misterija koje volim. I tako je postala ova kombinacija svega što volim, uključujući podcasta.

Radnja serije

Radnja prati tri stanara u zgradi, Olivera (Martin Short), Čarlsa (Steve Martin) i Mejbel (Selena Gomez) koji tokom jedne noći postaju prijatelji oko samoubistva Tima (Julian Cihi) za koje sumnjaju da je ipak ubistvo. Tada započinju svoj “true crime” podkast koji tokom epizoda otkriva misteriju koja se nalazi iza ovog slučaja.

Svi su osumnjičeni u zgradi Arkonia, nakon teške realizacije da je ubica neko od stanara.

Zanimljivosti za seriju

Slično većini stvarnih visokih rezidencija, Arkonija nema 13. sprat, već preskače na 14. sprat.

Najgledanija premijera komedije u istoriji Hulua.

Podkast o istinitom zločinu koji se povezuju sa Čarls-Hejden Sevidž (Stiv Martin), Oliver Putnam (Martin Šort) i Mejbel Mora (Selena Gomez) zasnovan je na podkastu „Serial“, podkastu istraživačkog novinarstva čiji je domaćin Sara Kenig. Tina Fei, koja glumi voditeljku podkasta, ima slično ime Cinda Canning.

Objavljeno je 19. oktobra 2021. da je serija produžena za drugu sezonu.

Kreatori: Steve Martin, John Hoffman
Glume: Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez
Žanr: Komedija, Kriminal, Drama, Misterija
IMDb: 8.1 – 63.000 glasova

NASLOVNA: hulu.com

TREJLER:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.