U malom, fiktivnom, gradiću u SAD zvanom Rutherford Falls ima dugu i istoriju sa ličnosti koja ga je stvorila i po kome nosi ime. Sada preko 200 godina kasnije statua stvaraoca počinje smetati ljudima jer se nalazi na sred ulice. Daleki nasljednik Rutheforda, Netanijel (Em Helms) pokušava u prvoj sezoni da spriječi pomjeranje statue.

Rating: 4 out of 5.

Idalje nisam siguran kako je ova serija promakla svima ispod radara, sa ocjenom od 6,3 od sam 650 rejtinga. Produkcijska kuća Peacock je NBC-jevo „djete“ (platforma za striming) na kojoj je, ako niste znali dostupna serija The Office. Rutherford Falls premijerno je prikazana 22. aprila.

Serija je komedija o dva najbolja doživotna prijatelja, Netanijelu Rutherfordu (Helms) i Reaganu Vellsu (Schmieding), koji se – sasvim doslovno – nađu na raskrsnici kada njihov uspavani grad dobije neočekivani poziv za buđenje.

Nakon nekoliko nesreća vezanih za statuu, gradonačelnica grada odlučuje da premjesti kip, što Netanijel nikako ne želi dozvoliti. Dok se bori za svoga pretka njegovo prijateljstvo sa Regan slabi. Sukobi sa vladom i vlasinicima kazina u seriju su meta humora, ali zapleta radnje ove serije.

Rutherford Falls je serija koja liči mnogim serijama, jednostavno ovo je sitkom komedija za opuštanje. Možda nije najbolja ili vrijedna pomena, ali definitivno ne protraćeno vrijeme. Deset epizoda po laganih 25 minuta je nešto što je tačno ono što vam je potrebno sa Edovim humorom.

Jedan od kreatora je Mičel Šhur koji je bio jedan od scenarista u Ofisu i Bruklin 99 seriji. Ovdje se vidi razlika u nedostatku usiljenog humora tokom scena, više je realistično humoristična kada je u pitanju radnja. Dosta scena je poruka o ponašanju ljudi koji vode grad ili imaju uticaj na život građana.

Koliko je protrebno da vam se svidi ova serija i njena neobična postava je odlično pitanje. U svakom slučaju trebate dati priliku seriji koja će vjerovatno proći nezapaženo.

Kreator: Ed HelmsSierra Teller OrnelasMichael Schur
Glume: Ed Helms, Michael Greyeyes, Jana Schmieding, Jesse Leigh, Dustin Milligan
Žanr: Komedija
IMDb: 6,3 – 648

NASLOVNA: technohoop.com

TREJLER: peacock.com

JOŠ PRAŠINE:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.