Serija koja je trejala odličnih 11 sezona po 24 epizoda produkcije ABC dostupna je svima na Netfliksu da je bindžujete ove sedmice, a i naredne. Priča o jednoj komlikovanoj, modernoj, porodici u SAD-u i njihovim životima koji se stalno preprilću.

Rating: 4 out of 5.

Kao i većina serija i u ovoj morate pogledati nekoliko epizoda da se naviknete i upoznate na likove koje pratimo sve do kraja serije. Malo neobično snimljena serija sa još komplikovanijim odnosim u porodici koji u stvari i pokreću čitavu priču i radnju tokom svake sezone.

Pratimo jednu veliku porodicu koja ima mnogo članova. Počinjemo od glavne porodice Fila i Kler koji imaju troje djece, dvije ćerke i sina njihov život je veoma buran i prikazuje klasičnu nuklearnu porodicu gdje otac zarađuje a žena se brine o djeci, Hejli, Aleks i Luka. Djeca su naravno ogroman problem, ali neću ulaziti u razloge. Klerin otac Džej ima novu ženu, Gloriju, koja ima sina Menija i ona je mlađa od Kler jednu godinu. Kler ima brata Mičerla koji je gej i ima partnera sa kojim je usvojio bebu iz Vijetnama, Lili.

Family is family. Whether it’s the one you start out with, the one you end up with, or the family that you gain along the way.

Zajedno ova porodica prolazi kroz brojne životne probleme roditelja i djece, a zajedno samo mogu i riješiti sve probleme. Svaka sezona je jedna godina, tako da tokom gledanja ćemo vidjeti odrastanje i promjene u životima likova koje inače mi svi već znamo i tek ćemo proći.

Ovo je prilika za humorističnim pričama i dešavanjima koje će vam uljepšati dan. Nevjerovatno velika popularnost serije nije bila razlog mom gledanju, želio sam samo početi novu seriju na osnovu preporuke. I stvarno se isplatitla za gledanje tokom vikenda. Iako sam stigao tek do 5 sezone oduševljen sam svim do sada, ne znam koliko će trajati to oduševljenje, ali pet sezona nije mali broj epizoda da mi drži pažnju tokom gledanja svakoga dana.

Serija je osvojima jedan Zlatni globus za Najbolju televizijsku seriju – komedija ili mjuzikl i još 118 različitih nagrada.

Modern Family/Moderna porodica je odlična komedija koja sa dugim trajanjem od 250 epizoda može zasititi vašu glad za serijom i humorističnim sadržajem. Ako ste voljeli način mokumentarne serije kao The Office i pričanja likova u kameru među scenama u kojima komentarišu scene onda je ovo serija za vas.

Kreatori: Steven LevitanChristopher Lloyd
Glume: Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter
Žanr: Komedija, Drama, Romansa
IMDb: 8,4 – 362.000 glasova

NASLOVNA: webraga.pt

TREJLER:

JOŠ PRAŠINE:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.