Nova mini serija na Netfklisu koju morate pogledati. Sa sporijim početkom i krajem koji vas oduševljava je prava prilika da se opustite uz misteriju i dramu koja ona nosi sa sobom.

Rating: 4 out of 5.

Nova mini-serija na Netfliksu, koja će vas oduševiti misterijom, dramom i napetom pričom. Za početak u prvoj epizodi nemamo toliko te misterije, ali naznake da će se sve zakoplikovati kotom serije su tu. Pomalo jezive scene su stvorile kod mene mišljenje da će ovo biti horor, ako se nastave, ali nisu. One su samo pokazale elemente misterije koji će nas pratiti tokom gledanja.

Priča prati Luis (Simona Brown), razvedenu ženu i majku dječaka. On radi tri dana u sedmici kao sekretarica psihijatra Dejvida (Robert Aramayo). Sa njim započinje aferu i pronalazi nesvakidašnje prijateljstvo sa njegovom ženom Adel (Eve Hewson). Ono šta serija krije trebate otkriti tokom šest epizoda stvorenih da ih bindžujete.

Behind Her Eyes je serija specifična zbog svojih flešbek priča o Adel koje iz svake nove epizode daju nove priča koje će otkriti istoriju njenog braka sa Dejvidom, ali i jedno prijateljstvo sa momkom Robom (Robert Aramayo). To otvara potpunu novu priču i zaplet priče koji nije jasan do kraja.

Bazirano po best-seller knjizi Sare Pinboro iz 2017. godine.

Oglasi

Spojleri u nastavku!

Luis je majka koja se uplela u aferu sa Dejvidom, ali ne zna šta će joj se tek desiti sa njegovom ženom Adel. Na prvi pogled Adel je samo bogata žena zbog nasljedstva, ali prikriveni dio njene istorije se okrtiva. Ona je bila pacijent u jednoj ludnici, gdje upoznaje prijatelja Roba, koji je na prvi pogled zaljubljen u nju, ali saznajemo da je on gej i njegov razlog što je u ovoj instituciji je zavisnost od droga. Tu takođe saznajemo da je Adel ludo zaljubljenja u Dejvida, a Rob sumnja da je on sa njom zbog njenog bogastva. Adel je neobična djevojka, njena porodica je poginula u požaru u njihovom vili. Kasnije saznajemo šta se i kako desilo, ne nije Adel zapalila kući, ali istina je neobična i neočekivana.

Serija daje elemente koji će ovu misteriju pretvoriti u fikciju tokom zadnjih nekoliko epizoda i od tada vi ne znate šta se u stvari desili.

Luis je morala dati otkaz na poslu nakon što joj Dejvid zaprijeti, jer je počela sumjati da je on Adel maltretira i da je negativac. Tu imamo nekoliko plot-twistova tokom zadnje epizode koje su nepredvidljivi. Jer taman kada mislite da ste u pravu i da mislite da ste pregodili šta će se desiti, pokaže se da niste pogodili. Adel pokušava okrenuti Luis na svoju stranu protiv Dejvida, kasnije smo u šoku je je on pokušavao u stvari da zaštiti sve ljude oko sebe od Adel. To nije uradio na najbolji način, jer nikome se nije trudio da objasni šta nije u redu sa Adel.

Posljednje dvije epizode su ono šta čini seriju misterijom i trilerom koja će vas staviti na ivicu stolice. Razrješenje tajni, pozadine života likova i sam kraj je nešto što nećete očekivati.

Vjerovatno jedna od najboljih serija koje sam pogledao u ovoj godini, ne samo na Netfliksu, već uopšteno. Sa klasičnom misterijom i likovima koji imaju različite priče stvara dobru atmosferu za gledanje.

Kreator: Steve Lightfoot
Glume: Robert Aramayo, Tom Bateman
Žanr: Drama, Misterija, Triler
IMDb: 6,9

NASLOVNA: netflix.com

TREJLER:

JOŠ PRAŠINE:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.