Već smo prošle godine imali film Escape Room koji je bio razočaravajući, ali je imao dobrih stvari. Sada pratimo priču nekoliko prijatelje u unikatnoj escape room priči koja je veoma očigledna

Rating: 2 out of 5.

Rijetki su filmovi koje pogledam i želim da izbrišem iz sjećanja i vratim vrijeme potrošeno tokom gledanja. Ovo je tačno taj primjer, zato sam preživio gledanje, da ne biste vi morali.

Ovo je neki spoj Saw i Escape Room filma, ali očigledno predviljiv film koji nije dao ništa novo i zanimljivo sa svojim misijama koje učesnici moraju riješiti da bi uspješno preživjeli i pobjegli.

Radnja započinje poznatim likom sa društvenih mreža koji putuje sa svojim prijateljima u Moskvu kako bi snimio novi sadržaj za svoj uspešni vlog. Uvijek pomjerajući granice i zadovoljavajući sve veću publiku, oni ulaze u hladan svijet misterije i opasnosti. Kada su linije između stvarnog života i društvenih medija zamagljene, grupa mora da se bori da pobjegne i preživi.

Ovaj opis na prvi pogled i zvuči zanimljivo, ali tokom gledanja samog filma sve je drugačije i monotono. Propusti filma, mane, prosječna gluma, nedostatak zapleta čini film nedovršenim i zbrzanim. Mnogi ruski natpisi, uključujući poruke ćaskanja, očigledno su prevedeni preko prevodilaca, jer neki od njih nemaju smisla za one koji tečno govore ruski. Ali internet je rekao da je ovo veliki propust.

Tokom scene u avionu grupa gleda film Escape Room (2017), koji je režirao, producirao i napisao Vill Vernika koji je ujedno i režiser, producent i pisac ovog filma. I upravo tako saznajemo o njegovom prethodnom filmskom ostvarenju koje je takođe bilo veoma propustljivo kada su upitanju filmovi.

Sam kraj je predstavljen kao neki plot twist da je sve to bilo lažno kidnapovanje i niko nije ubijen, ali to sve znamo i vidimo kroz film. Film je okarakterisan kao horor, ali nije ništa više od klasičnog pokušavaja ovog žanra. Jednostavno ste prisiljeni da prebacujete scene kako biste uopšte odgledali film. Toliko se vidi loša produkcija da su čak promijenili naziv filma iz Follow Me u No Escape.

Režiser: Will Wernick
Glumi: Keegan Allen
Žanr: Avantura, Drama, Horor
IMDb: 5,4

NASLOVNA: morbidlybeautiful.com

TREJLER:

JOŠ PRAŠINE:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.