Sunđer Bob Kockalone je već imao priliku da bude na velikom ekranu, ali ovim filmom smo dobili potpuno novo iskustvo sa voljenim likom sunđera i njegovih prijatelja.

Rating: 3.5 out of 5.

Za ovaj film je jako upečatljive i drastične nove animacije koje do sada nismo vidjele u odnosu na prethodni film. Na njih se bilo teško navići gledati, ali što sam više gledao, više sam uživao u gledanju i one su prestale postojati kao problem, već kao prednost.

Ova avantura Sunđer Boba i Patrika počinje nestankom puža Gerija, vjernog prijatelja i ljubimca. Bio je to samo običan radni dan Sunđer Boba, koji je postao katastrofanal kada se vratio kući i nije zatekao Gerija kući. Za sve je kriv Plankton i njegov zli plan da upropasti Keba Krabu. On je kidnapovao Gerija i poslao ga u izgubljeni grad Atlantidu kod Posedona koji je tražio puža. Zašto puža? Posejdon živi hiljadama godina i da bi ostao mladolik koristi puževljevu sluz, ali u Atlantidi je nestalo puževa i stavlja nagradu za bilo koga ko mu donese puža. To je sve Plankton sastavio u svoj zli plan.

The inner machinations of my mind are an enigma.

Patrik
Prvobitno je najavljen kao uvod za TV emisiju, ali po svemu sudeći poslužiće i kao kratki uvod i kao nastavak serije.

Patrik je kao u svakoj epizodi crtano i u filmu najsmješniji lik sa svojom šašavošću i glupim komentarima, kao i uvijek. Njih dvojca zajedno idu u avanturu da space Gerija, ali usput upoznaju mnoge nove likove koji će im pomoći u ovom putu kao što je Sejdž. Ali svi znamo da je jedina stvar koja ih može spasiti prijateljstvo.

Ono što me je najviše iznenadilo bile su pojave glumaca kao što je Kijanu Rivs kao mudrac Sejdž, Deni Trejo poznat po svojoj ulozi u filmovima Mačete, kao i Snup Dog svojim kratkim, ali neočekivanim nastupom.

Oh why must every eleven minutes of my life be filled with misery? Why?

Sunđer Bob
Ovaj film prvi put da neko drugi, osim Toma Kenija, daje glas Sunđer Bobu, ali je u pitanju mlađi Sunđer Bob.

Voljeli da priznate ili ne, ovaj film je jednostavno nepropustiv. Odrasti uz jedan crtani ili bilo koji drugi definitivno će vas privući da pogledate i filmsko ostvarenje o tom liku. Tako je i Sunđer Bob crtani lik u kojeg sam odrastao i uvijek bih pogledao film o njemu šta god drugi rekli.

IMDb: 6,1
Režiser: Tim Hil
Žanr: Animacija, Komedija, Avantura

NASLOVNA: hollywoodreporter.com

TREJLER:

JOŠ PRAŠINE:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.