Iako žive život koji je oduvijek željela, Grejs, uspješna psihijatrica, posvećena majka i žena. Sve to se sruši samo u jednoj noći.

Rating: 4 out of 5.

Kada počnete gledati seriju u prvoj epizodi vas pogodi smirena uvodna špica, koja ne predstavlja na najbolji način ovu seriju. Ali daje naznake žanra triler koji će biti značajan za čitavu seriju. Kidman izvodi uvodnu pjesmu, obradu „Dream a Little Dream of Me“.

Pravi zaplet se dešava kada se desi ubistvo Elene Alvis (Matilda De Angelis) koju je Grejs (Nikol Kidman) tek upoznala u školskom odboru. Ona je tu zato što njen sin pohađa tu privatnu školu. Njen život postaje komplikovan kada se na to sve desi i nestanak njenog muža Džonatana (Hju Grant). Sumnje se pojavljuju u vidu da je Džonatan vara, ali nije sigurna. Grejs ne može da ga kontaktira, niko ne zna gdje se on nalati i gdje je otišao.

Sve ovo je još jedna misterija koja će se nadovezati na ubistvo Elene, jer će ubrzo i sam Džonatan postati glavni osumljičeni za ubistvo. To će za Grejs biti nezamislivo. Njen divni muž i otac sina da bude ubica. Zašto? Pitaće se ona vjerovatno dugo u seriji. Ovo podsjeća na mnoge trilere, ali ova serija je odlična jer morate čekati novu epizodu i nove dane koji će dovesti do novih detalja oko ovog slučaja.

I’m sorry, Grace. I’m really sorry. My advice, not that you’re asking, is if you do learn where Jonathan is, tell the police. The sooner you make it clear that you’re not involved, the better you’ll be treated by everybody, police and media included. Grace, you need to get out of here, you and Henry. Once they find Jonathan, this story will explode. You need to be somewhere else when that happens.

Silvija

Ova priča pokazuje ne samo kliše priču o ubistvu, već ulazi u dubinu života jedne žene koja nije bila svjesna šta se dešavalo oko nje. Njene reakcije i pokušaji shvatanja situacije su odlično prenijeti nama.

Sa fantističnom glumicom, nosiocem jednog oskara, Nikol Kidman, ova serija dobija potpuno novi talas koji je seriji dodao mnogo više razloga za gledanje. Ovo je druga HBO-va mini-serija Nikol Kidman u kojoj je on vodeća glumica i producent, nakon Big Little Lies.

Serija će imati šest epizoda, a s obzirom na dosadašnje dvije, imaćemo vremena za mnogo misterija koje tek trebamo saznati.

Za sada su izašle dvije epizode koje možete pogledati na HBO platformi. Veoma preporučujem da pogledate ovu seriju koja će svojom dramom i fantastučnom glumom biti jedna od boljih ove godine. Ali, da ne ureknem, moramo sačekati kraj sezone i vidjeti šta nas sve čeka.

IMDb: 8,1
Kreator: David E. Kelley
Žanr: Drama, Triler

NASLOVNA: heyuguys.com

TREJLER:

JOŠ PRAŠINE:

One thought on “The Undoing (2020): Nikol Kidman u ulozi majke i psihijatra

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.