Ono što nisam očekivao od filma je da već na prvoj polovini dobijemo zanimljiv plot-twist koji je jedini razlog zašto je dobar. Svakako je klasični film o kriminalcima i dobrim likovima koji se bore za pravdu, ali je vrijedan gledanja.

Rating: 3.5 out of 5.

Kada vidite glumce kao što su Denzel Vošington i Mark Valberg koji su glumci koje ne bih stavio u usti film nikada, ali evo prilike da vidimo šta bi se desilo. Film je klasični prikaz kriminala i policajaca koji će ispraviti greške u svome radu da bi očistili svoje ime.

Problem i dobre stvari su ispunjene kroz čitav film, od same akcije koja traje samo minutu i prelazi u obični dijalog likova. Dobra strana je komična atmosfera koju dodaje Valberg, ali to nije bilo dovoljno da pažljivo gledam film. Svaka scena je pokazivala ono što sam rekao, da je u pitanju samo klasični akcijski film koji se prodaje zbog glumaca.

You never heard the saying, never rob a bank across from a diner with the best donuts in three counties?

Bobby

Takođe, uvijek primjeti da Volberg glumi isti ulogu skoro u svakom filmu u kojem glumi. U pitanju je uloga koja je opasan lik koji za pucati zatvorenih očiju i uvijek glumi nekog šmekera sa ženama i to naravno upali.

Film je zasnovan na istoimenom grafičkom romanu Stivena Granta u izdanju Boom! Stripova.

Svakako film ima naznate realnih dešavanja sa kriminalnim kartelima i drogom koja se prodaje u SAD-u, ali itekako naglašava korumpiranost onih koji bi trebali to spriječiti.

It’s not very sporting, man. At least give the chickens a chance to shoot back.

Stig

Upozorenje SPOJLER!

Film prati dvojcu okorjelih kriminalaca koji upadaju u sukob sa američkom graničnom patrolom nakon sastanka sa meksičkim lordom za narkotike. Ali! Već na početku filma saznajemo da njih dvojca uopšte nisu kriminalci, već su u pitanju prikriveni agenti DEA-ja i Navy SEAL-sa. Trenutak kada to saznaju idalje postoji sumnja među njima, ali se vremenom moraju osloniti jedan na drugog da bi preživjeli.

Oni bivaju obrisani iz baze kao prikriveni agenti zbog 40 miliona dolara koje su ukrali, za koje nisu znali da su ustvari pare CIA-ja. Jedini način da očiste svoja imena je preživjeti i zaustaviti ljude koji se kriju iza ove prevare.

TREJLER:

JOŠ PRAŠINE:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.