Evo jedne sage o pokušaju ostvarenja snova jednog dječaka sa Islanda kojeg svi ismajavaju. Vil Feril u ulozi Larsa, Islanđana koji čitavog života pokušava ostvariti karijeru uspješnog pjevača, okreće se nakon što bude prihvaćen na takmičene Evrovizija.

  Rating: 3.5 out of 5.

  Evo jednog filma uz koji ćete se opustiti i nasmijati kroz glumu Vila Ferila i Rejčel Mkadams kao muzička grupa sa Islanda čiji život zavisi od karije kao muzičara. Oni svoju ljubav prema muzici vide kao način života i za to će se boriti do kraja koliko god taj san izgledao izgubljen. Priča je jedan kliše o ljubavi i muzici, ali kao komedija daje odlično osježenje od svih trilera koji gledamo.

  The elves went too far! Sigrit Ericksdottir

  Njihova šansa i učestvovanje na Evroviziji je ostvarena samo zahvaljujući nesreće na brodu gdje su svi učesnici sa Islanda slavili i poginuli tokom ekspolozije. Zato što su sada posljedni i jedini tim, oni su izabrani da predstavljau Island na Evroviziji. Fire Saga je naziv njihove grupe – Lars (Vil Feril) i Sigrit (Rejčel Mkadam) ovo vide kao jedini priliku da ostvare svoje snove i da pokažu svima koji ih nisu slušali da imaju pravi potencijal. Kroz film vidimo ljubav koju Sigrit ima prema Larsu koji nju, jer je glup, ne vidi kao ljubav njegovog života. Lars koji se trudi toliko da dokaže svome ocu i čitavoj državi da nije crna ovca porodice će uticati na njegovu promjenu kada ga slava udari u glavu.

  Njihova pjesma i nastup je stvarno odlična i šaljiva zbog toga što svake godine učesnici ovoga takmičenja pokušavaju više da nastupom osvoje srca gledaoca, nego pjesmom. Zato je ovo odlična parodija na pravo takmičenje koje gledaju milioni.

  Give up on your dreams now while you’re still young. – Lars Erickssong

  Netfliks kroz produkciju ovog filma je predstavio ovo takmičenje baš onako kako ga većina ljudi vidi, a to je pokušaj pjevača koji nemaju karijere da ostvare nešto posebno. Ali to niko ne shvata ozbiljno. Realno ko je pobijedio prošle godine ili bilo koje godine prije? Pored toga su prikazali stereotipe iz različitih država i naroda na presmješan i vidljiv način. Svakako odlična komedija da uživate u svome slobodnom vremenu, sa ocjenom na IMDb od 6,6.

  TREJLER:

  JOŠ PRAŠINE:

  Ostavite odgovor

  Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

  WordPress.com logo

  Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

  Slika na Tviteru

  Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

  Fejsbukova fotografija

  Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

  Povezivanje sa %s

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.