Sa dužinom filma od 90 minuta moglo se očekivati mnogo bolja radnja i cjelokupan film u odnosu na ono šta smo dobili. Da li je bio problem nerazrađena priča ili da je ekipa iz produkcije mislila da ovo ima smila za svakoga je pravo pitanje.

Rating: 3 out of 5.

Kada sagledate ovaj film shvatite da ste izgubli svoje slobodno vrijeme koje ste odvojili, ali kada vidite da je ovaj film imao budžet od 14 miliona dolara, shvatite da je onda ovo jako dobro urađen. Idalje stoje svi problemi filma, kao nedostatak priče, scene koje nemaju nikakav uticaj na kasnija dešavanje i beskorisne uloge. Nekako smo dobili film koji tokom trajanja samo baca dešavanja pred nas bez nekog objašnjenja. Što je zbunjujuće. Makar za mene.

Depends on whether they’re smart pretending to be idiots or idiots pretending to be smart. Kristal

Početna scena filma o misterijoznom kidnapovanju i buđenju jednog od putnika u avionu sa ljudima koji tu piju šampanjac i izgledaju baš kao vrhovna elita svijeta. To je bila odlična scena koja je dala nadu za dobar film koji biste mogli pogledati, ali sva misterija nakon toga prestaje. Svi ljudi koji se probude na nekoj livadi na lokaciji koja se kasnije sazna, ali uopšte nije bitna za film i gledaoce. Ali! Zanimljivoje to da je lokacija baš država Hrvatska i da je to u stvari mene privuklu da pogledam. Isto tako i film Crawl (2019) koji je djelimično sniman u Beogradu, Srbiji. Takvi filmovi nisu baš najupješniji, ali je zanimljivo i da to država sa našeg regiona mogu biti set za neku produkciju da snime film.

Film započinje sa likovima koji se predstavljaju jedni drugima, nikome nije jasno zašto su i gdje su oni. Svako je imao priliku da iz jednog velikog sanduka izaberu oružje, ali odmah nakon toga počinje lov na njih. Tada i par likova koje smo upoznali ubrzo umiru i nestaju, sve dok ne dođemo do jedne žene, po mene jako kasno. Film se trebao odmah bazirati na nju što više. U pitanju je Kristal (Betty Gilpin) koja je tu kao i svi ostali zbog jednog razloga koji se otkrije tokom filma. Kristal postaje vodeći, bad-ass lik koji se osvećuje za to što je love kao neku životinju.

Postoji zanimljiva stvar koju su rijetki primjetili, a to je prase sa postera. Ko je Snowball prase iz Džordž Orvelove knjige Životinjska farma je na vama da odlučite.

Nažalost, ovaj film je na IMDb označen kao Action/Thriller/Horror što po meni skoro ne zadovoljava ni jedan od ovih žanrova osim akcije koja je samo loša, ali postoji.

TREJLER:

JOŠ PRAŠINE:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.