Priča o jednom agentu koji povezuje brojne živote na slučajan način nakon što da otkaz u tajnoj službi. Njegov život postaje još gori nakon što saznamo da ga njegova žena vara. Nakon toga upoznajemo brojne ljude koji će biti upleteni u njegov život na čudan način.

Rating: 4 out of 5.

Film je uspješan samo zato što ima odlične glumce kao što su Džordž Kluni, Franses Makdormand, Bred Pit, Džon Malkovič, Tilda Svinton, J.K. Simons svi oni izvlače film i čine ga drugačijim od drugih, u suprotnom bi bio ogroman promašaj. To većina produkcija radi, pokušava izvući film glumcima. Žanr komedije donosi zanimljive zaplete koji će stvoriti atmosferu misterije koja je iz svake scene jasnija.

I have a drinking problem? Fuck you, Peck, you’re a Mormon. Compared to you we ALL have a drinking problem!

Ovo je film braće Koen, koja su poznati po filmu The Big Lebowski, ali ovaj film kada vidimo njihove druge radove je u stvari loše urađen. Film je imao odličnu ideju koja nije upješno izvršena na ekranu. Radnja nije tekla dovoljno brzo da nam prenese utisak zapletene priče kakva jeste. Likovi nemaju dovoljnu pozadinu svojih života da znamo o kakvim ljudima je riječ. Sve što znamo saznajemo usput sa likovima.

Osbourne Cox? I thought you might be worried… about the security… of your shit.

Negdje na pola filma shvatate šta se u stvari dešava sa pojedinim likovima i njihovim životima koji nisu jasni. Jednostavno čudno ponašanje ljudi je napravilo film koji izgledao da će imati drugi dio ili kao da nije zavšen. Jedini razlog moga gledanje je bio trejler u kome Bred Pit ima značajna pojavljivanja, dok u samom filmu nije toliko uticajna uloga. Film je pokušao poslati brojne pouke koje na kraju nećete izvući, jednostavno prestanete gledati i nastavite dalje, bez sjećanja na taj film.

TREJLER:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.