Evo jedne komedije/drama za koju nikada niste čuli, ali ako imate dva sata slobodno, možete se opustiti i uživati uz ovaj film.

Rating: 4 out of 5.

Džek (Henry Rollins) je besmrtni kanibal koji se nalazi u situaciji kada je okružen teškom prošlosti i depresijom koja mu ne dozvoljada da živi normalno. Ali! Za sve to ima razlog koji ćete saznati na kraju filma. Od toga ko je on, kako je besmrtan i šta ga to proganja iz prošlosti.

Zaplet film počinje kada se na njegovim vratima pojavi djevojka Andrea (Jordan Todosey), koja je u stvari njegova ćerka koju nikada nije vidio. Pod pritiskom njene majke koju mrzi, on je upoznaje i stvara vezu koja i nije toliko jaka, ali kao svaki film sa klišeima i ovaj je podlegao sa klasičnom stvaranju veze između oca i ćerke. Andre ne zna za Džekaovu besmrtnost, niti kanibalizam, zbog toga biva upletena u kriminalističku organizaciju koja proganja Džeka zbog toga što ga nisu mogli ubiti na početku filma, ne znajući da je on besmrtan.

How old are you?
I have no idea. But I’m in the Bible if that means anything.

Zanimljivo u ovome filmu je trenutak kada saznamo oko njegove besmrtnosti i životu kojeg je živio. To nam daje notu zanimljivosti i rijetki su trenuci kada će vam film biti dosadan. Same scene kad Džeka upucaju i svi misle da su ga ubili su presmiješne, zato što on samo ustane ili ne padne već stoji i samo gleda njih. Takođe scene vađenja metka iz glave su urađena da gledaoce stave u što neprijatniju situaciju dok Džek kliještima vadi metak iz glave kao da mu nije ništa.

Could you just not look at me? It’s just uh, you know with uh – the blood and the holes in your head – Oh, God! Just don’t look at me!

Film je dobio remjek film She Never Died iz 2019. godine. Koji nisam gledao jer po trejleru vidimo da je isti film sa istom pričom, osim razlike što je žena glavna uloga.

TREJLER:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.