Od trejlera pa do prve epizode znao sam da ću dobiti samo jednu kopuju najboljeg animiranog crtanog. Vjerovatno zbog istog kreatora Džastina Rojlanda serije su veoma slične pričom.

Rating: 3.5 out of 5.

Ali! Kada dobijete kopiju fenomenalnog crtanog, dobijete u stvari još jedan fantastičan crtani pun komedije i naučne fantastike. Iako slične priče o naučniku na zemlji i njegovoj porodici, daje malo svježiji zaplet i jasnije objašnjenje kako jedan genije postoji. On je vanzemaljac.

Totally her fault! Let’s bully her until she decides to pursue a career in the Arts.

Solar Opposites je došao na Hulu platformu u vidu serijala od 8 epizoda koje će vas nasmijati dovoljno da zavolite ovu serije. Sama uvodna špica je naracija o tome kako su došli na Zemlju i čak imate probijanje četvrtog zida, ako dobro pazite i čujete. Svaka epizoda je drugi dan sa drugačijim problemom kojeg imaju sa ljudima.

If Frasier isn’t real, I’m going to kill myself!

Pratimo četiri osobe naučnika Korvova i njegovog prijatelja Terija, kao i dvoje djece Džesi i Jamulakakoji idu u školu i imaju svoje avanture sa strane. Oni su vanzemaljci koji pokušavaju da se prilagode našoj planeti, ljudi su svjestni njihovog postojanja, ali vjerovatno ne znamo koliko su dugo već na Zemlji jer su sve na njih navikli. Da sa njima je neko čudno stvorenje koje zovu Pjupa i vjerovatno nije ono šta bi iko očekivao, njegove avanture traju nekoliko sekundi kroz epizodu i one su fenomenalne. Zato što je čitava poenta Pjupe da evoluira i uništi planetu, što se može desiti za sedmicu ili godinu dana, niko ne zna tačno.

Definitvno jedno osvježenje od klasičnih crtanih serija, ali smatram da nikada neće izaći iz sjene Rik i Mortija.

TREJLER:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.