Naravno nije čudan kao Mr. Pickles produkcije Adult Swim, koji definitivno neću preporučiti. Prvo zato što je jako bolestan crtani, a ako vam je potreban drugi razlog onda nešto nije u redu sa vama ili ste prezasićeni dosadašnjim sadržajem. Tako da onda slobodno gledajte ovaj crtani, ali znaj te da nema nazad kada jednom pogledate.

How am I supposed to sniff out cocaine if i don’t know what it smells like?

Znate da će crtani biti prejak kada jedna od prvih scena bude sin Kevin koji upuca testise svoga oca Randala policijskog komandira, Bullet policijskoi pas koji je navučen na kokain i sve druge vrste droge koje uzima iz policije. Džina policajka koja nema granice u kontroli kada je u pitanju nasilje prema kriminalcima i seksuanog uznemiravanje Dastija koji je takođe policajac u stanici. Čudno znam, ali veoma humoristična serija, sa puno svena nasilja, krvi, droge, jako uvredljiv za sve ljude, rasistički i sekstički. U suštini ima sve ono što ne biste očekivali da se desi.

Glasovi likova su super odabrani, produkcija je super odradila animacije i svaki detalj koji nismo željeli vidjeti.

Ako volite crtani Rick and Morty, onda će vam se svidjeti i ovaj serijal. Pun nasilja, psovki, alkohola, što mnogima danas više prija, jer su postali pasivni gledaoci običnih drama. Dok nasilje aktivira gledaoca da uživa u njemu.

Paradise PD na se vraća sa drugom sezonom na Netflix 6. marta. Rejting na IMDb je 7/10 sa 7000 ocjena; dok moja ocjena je 8/10, jer definitvno zaslužuje više pažnje nego što je do sada dobio.

Spoiler Alert!

Priča prati mladog momka Kevina, koji je u suštini lijena osoba, koja nema posao. Njegov otac Randal je policijski komandir koji iznenadno saznaje da je njegova bivša žena, Kevinova mama i trenutna gradonačelnica grada Paradise, zaposlila svoga sina u stanici. Kevin ne tako bistar momak pravi velike probleme u stanici, ali i na neku ruku postaje jedina racionalna osoba koja pravi ravnotežu u ludilu osoba koje su tu.

Radnja tada počinje dobijati novi zaplet kada na ulicama postane dostupna nova vrsta metha, Argile Meth. Tada Kevin saznaje da je KingPinn u stvari jedan od policaja u stanici, do kraja sezone pokušava riješiti ovu misteriju.

TREJLER:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.